Φωτια Λουτρακι - Ypo Meriko Elegxo H Pyrkagia Sto Loytraki Korin8ias Newsbeast : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.

20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Fwtia Sto Loytraki Ekkenw8hkan Prolhptika Monasthri Kai Ghrokomeio Cretapost Gr
Fwtia Sto Loytraki Ekkenw8hkan Prolhptika Monasthri Kai Ghrokomeio Cretapost Gr from www.cretapost.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου.

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, .

Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι.

Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Fwtia Twra Maxh Me Tis Polles Esties Kai Anazwpyrwseis Sto Loytraki Ellada Thepressroom Gr
Fwtia Twra Maxh Me Tis Polles Esties Kai Anazwpyrwseis Sto Loytraki Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου.

Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Loytraki Mainetai H Fwtia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ellada Iefimerida Gr
Loytraki Mainetai H Fwtia Enisxy8hkan Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 .

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι.

Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην κορινθία αυτήν την φορά στην περιοχή του λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Παρ' ολίγο τραγωδία στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι. Τέλος καλό όλα καλά σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε πριν απο λίγα λεπτά στο λουτράκι στο πεδίο βολής, κοντά στον οικισμό νέα πολιτεία αλλά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . 20:35 , σάββατο 14 αυγούστου 2021 .

Φωτια Λουτρακι - Ypo Meriko Elegxo H Pyrkagia Sto Loytraki Korin8ias Newsbeast : Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στο λουτράκι.. Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας (05/07) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 . Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι. Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού καποδιστρίου, στο λουτράκι, με τη φωτιά να . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.